wie zijn wij?

OVER ONS

Hoi, leuk dat je geïnteresseerd bent in wie wij zijn! We hebben onze krachten gebundeld: wandelen, genieten van de natuur, zzp’er zijn én de behoefte om te sparren over hoe je een betere ondernemer wordt. Daarom lijkt het ons zo leuk om dit ook met andere vrouwen te delen. Heb je behoefte aan een steun, vertrouwen en een uitlaatklep?

Sluit je dan bij ons aan

Daphne Buijk

Wandelcoach
Iedereen zou het positieve effect van wandelen moeten ervaren!

Na een revalidatieproces waarbij ik letterlijk stap je voor stapje weer op de been ben gekomen, heb ik mijn ware missie in mijn leven ontdekt: samen wandelen!

Wandelen brengt ontspanning en rust en vooral heel veel plezier. En dat wil ik graag met je delen. Letterlijk, als wandelcoach voor wandelgroepen, samen fit programma’s en 1 op 1 wandelingen die ik bied. Ik ben er met mij volledige support en toewijding voor jou!

Laura van der Burgt

Fotograaf en natuurgids (in opleiding)

Ik help je met stralende beelden voor je website en social media. Als bedrijf heb je dit nodig om er uit te springen. Je krijgt namelijk maar één kans voor een eerste indruk en die is zo ontzettend belangrijk voor het succes van je bedrijf. Foto’s met zeggingskracht of foto’s die juist iets overlaten aan verbeelding en daardoor vooral nieuwsgierigheid van jouw klant wekken. Spelen met beeld. Dat doe ik door visual storytelling

Natuur is meestal mijn decor. Natuur die ik nog meer heb leren waarderen door de lens van mijn camera. Momenteel volg ik een tweejarige natuurgidsenopleiding.

Mis nooit meer een wandeling!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.