Geen pitch, wel doorstappen

Na een heerlijke vakantie vol ontspanning plezier en tijd voor het gezin deze week weer gestart!
Wandelen met andere, mijn groepen, individueel heerlijk! Zo ook het verbinden en ontmoeten van collega’s! Iets wat als zelfstandige niet altijd vanzelfsprekend is.
Zo is ook wel #netwerkwandelenroosendaal ontstaan.
Laura van der Burgt en ik Daphne Buijk organiseren iedere laatste vrijdag van de maand een heerlijke ochtend netwerkwandeling voor ondernemende vrouwen.

Heb jij ook behoefte aan contact met andere ondernemende dames, schiet bewegen er soms bij in door de drukke agenda ? Meld je dan vandaag nog aan voor onze netwerkwandeling. We zullen dan een wandeling maken door onze mooie natuur!!

Tijdens de afgelopen netwerkwandelingen zijn al mooie verbindingen ontstaan en fijne contacten opgedaan! De aanwezige dames gaven aan het een prettige en ontspannende manier te vinden van netwerken. Geen pitch geen uitgebreide kennismaking maar gezellig kletsen met je wandelpartner en elkaar ontmoeten!
Tijdens het wandelen wisselen we een paar keer zodat je meerdere dames spreekt! Nadien bij het koffie moment is er de mogelijkheid om met elkaar nog verder na te kletsen!!!

Aanmelden kan eenvoudig via deze pagina.
Zien we je snel?!!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *