In de voetsporen van Henriette Holst

Vrijdag 27 oktober was alweer onze vierde netwerkwandeling gepland. Deze keer over de Oude Buisse Heide. Wie kent er niet de gedichten van Henriette Holst, de vroegere eigenaresse van dit prachtige natuurgebied. Ze was ook een actieve strijdster voor gelijke rechten van arbeiders én vrouwen. Eén van de bekende voorvechtsters van onze vrijheid.
 
We hebben een route lopen van zo’n 5 km…door de regen weliswaar, maar dat mocht de pret niet drukken. Wederom hebben we regelmatig van gesprekspartner gewisseld zodat men ook nieuwe mensen leert kennen. De insteek is zoals altijd laagdrempelig. Lekker jezelf zijn en ongedwongen kennismaken met andere ondernemende vrouwen. Ontmoeten & Verbinden 💜 Dat is onze missie.
 
We hadden een mooie groep van zo’n acht tot tien deelneemsters zodat we veel te bespreken hadden! Wij denken dat deze manier van samenkomst potentie heeft. Toch is ons bereik nog niet zo groot. Wil je ons helpen om zoveel mogelijk vrouwen van onze doelgroep te bereiken? Dat zou fijn zijn want daar zijn we allen mee gebaat. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Hoe meer ervaring en hoe meer tips. Dat is zo’n beetje onze missie.
 
En het weer? Dat laat zich nooit voorspellen. Desnoods regenlaarzen en paraplu mee! 😎

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *