Energie die een boost geeft

We blikken vol tevredenheid terug op een succesvolle januari wandeling met een mooie groep ondernemende vrouwen! Ondanks een flinke bui en stevige wind kwamen er weer bijzondere gesprekken op gang en werden er ook zaken gedaan. 

Onze formule (ontmoeten en verbinden) werpt haar vruchten af en dat voelen we! Geweldig als positieve energie vrijelijk door de groep kan stromen en iedereen er door wordt aangeraakt. Een heel apart en fijn gevoel dat zich misschien nog het beste laat omschrijven alsof je even zweeft. Het is aanstekelijk en maakt dat iedereen zich gewenst, gehoord en gezien voelt. Hoe fijn is dat!

Zo was collega netwerkwandelaar Minke Brandsma aanwezig, ontbijt coach Sonja, ontbijtenmetsonja.nl, Schoonheidsspeciliast Dorien Raaijmakers die net gevestigd is in Roosendaal. Anne van der Erf die sinds 1-1-2024 trotse eigenaar is van Be Fit Breda. Monique Le Grand met haar prachtige bedrijf spiritueelcentrum Roosendaal. Ingrid Stassen onze Brain balance coach , Gretha Gorter van gezondheidsatelier Adapt begeleiding bij het herpakken van het leven bij chronische aandoeningen, Laura van der Burgt medeorganisator, fotograaf en natuurgids en ikzelf  Daphne Buijk wandelcoach, wandeling op recept en in opleiding voor powerwalk trainer .

Wil je deze vibes ook (weer) eens ervaren, wandel dan mee met onze volgende wandeling op vrijdag 23 februari. Om 09.00u starten we vanaf Natuurpunt Visdonk en sluiten af met koffie/thee Brasserie ‘t Theehuis.

Aanmelden gaat via deze LINK.
Wees welkom! 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *