https://netwerkwandelenroosendaal.nl

Geen tijd?

Niet alles loopt op rolletjes, al helemaal niet wanneer je als vrouw meerdere ballen in de lucht moet houden. Bijvoorbeeld kinderen op tijd naar school, je taken in en rond het huis, ouders die misschien meer aandacht vragen en dat allemaal naast je al drukke baan. Dat is best pittig! En dan komen wij óók nog eens aandacht vragen voor onze netwerkwandelingen….pfff

Maarrrr, we spreken uit ervaring dat deze wandelingen juist energie opleveren en maar weinig kost behalve….een paar uurtjes op vrijdagochtend.

Ontmoeten en verbinden, we blijven het met klem herhalen, is volgens ons juist heel belangrijk in een vrouwennetwerk. Elkaar helpen door samen te werken, want dat is volgens ons toch wel de kern van dit initiatief. Samen kun je zoveel meer! We vinden het superleuk om verbindingen te leggen tussen de verschillende wandelaarsters. Helemaal wanneer we terug horen dat er op zakelijk gebied samenwerking is ontstaan. Dat stimuleert ons om door te gaan.

Kijk, wij, Daphne en Laura, willen zoveel mogelijk ondernemende vrouwen bereiken, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Hoe meer kennis, hoe meer ervaring. Wij kunnen elkaar helpen. Sterker nog, wij vrouwen,  moeten elkaar helpen! We horen van jullie terug dat deze netwerkwandelingen een waardevol initiatief zijn, maar we merken ook dat ieders agenda snel volloopt. Dat is natuurlijk heel jammer en ook een gemiste kans. Want je mist het samenzijn in de natuur, de gezonde beweging van het wandelen en de gezellige afsluiting met een bak koffie. 

Dussss, voel je aangesproken en besluit vandaag om mee te wandelen: iedere laatste vrijdag van de maand om 09.30u verzamelen we bij en omstreeks 10.30u brengen we je weer netjes terug bij het beginpunt 🙂 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *